Beste Motorfanaten!

Het is alweer het einde van 2023, wat is het jaar snel gegaan. Inmiddels staat de kerst voor de deur en bijna sluiten we het jaar knallend af. Wij, het DMC bestuur, kijken terug op een succesvol jaar met mooie ritten en veel nieuwe leden, maar bovenal hebben we ook een mooi vooruitzicht op 2024. Inmiddels zullen jullie Metalen(en soms Carbon) machines aan de druppellader in de stalling staan..

Maaaaaar niet getreurd! Zie hieronder wat ons allemaal te wachten staat!

Nieuwjaarsklets – Donderdag 11 Januari 2024
Wil jij met ons op 11 januari terugblikken én vooruitkijken? Dat kan! Onder het genot van een (non-) alcoholisch drankje en veel lekker eten kunnen we elkaar een laat gelukkig nieuwjaar toewensen. Ook wordt op deze dag de agenda voor 2024 gepresenteerd. Meld je HIER aan op de website zodat wij een inschatting kunnen maken voor versnaperingen. Uiteraard zal ook deze borrel plaatsvinden bij het PV paviljoen vanaf 16:00!

Motorbeurs Utrecht –  Zondag 25 februari 2024
De motorbeurs vind plaats van 22-25 februari in 2024 en DMC wil op bezoek! Het lijkt ons leuk, mits het weer het toelaat, om met de motor hierheen te gaan. Traditioneel verzamelen bij het PV paviljoen en vanuit daar met zijn allen die kant op! Via deze link kan je je aanmelden op de website. De prijs voor een ticket is €10,00 voor Leden van DMC!

Limburg Rideout –  Zondag 21 april 2024
De eerste rit van het jaar is gepland, en hij gaat naar ons heuvelachtige Limburg! een dagtour waarbij we hopelijk zonnig weer hebben. Er zijn al 10 inschrijvingen voor deze mooie rit! Maar dat kunnen er meer zijn.. Meld je hier aan! De route info volgt later, maar we beloven dat het een mooie rit zal zijn voor iedere type rijder! Zoals altijd bij een dagtour beginnen we met koffie en thee bij het PV paviljoen en zijn we tegen de avond terug!

Distinctive Gentlemens Ride 2024 – Zondag 19 mei 2024
Rijdt mee voor het goede doel! Heb jij (man, vrouw of alles daartussen) een klassieker, een cafe racer of custom motor en een mooi maatpak? Rijdt dan met DMC mee met de DGR in Eindhoven. Wij willen ons als team inschrijven om geld op te halen voor ‘Mens Health’. Een samenwerkingsverband van diverse organisaties en bedrijven om awareness te creëren voor de mentale gezondheid én de fysieke gezondheid van mannen. Lees meer op: https://www.gentlemansride.com . Meer info volgt snel, laat ons weten of je interesse hebt om mee te rijden én om te helpen inzamelen.

Midyear tour – Vrijdag 14 tot en met Zondag 16 juni 2024
Inmiddels hebben wij de eerste inschrijvingen binnen voor de Midyear tour. Hiervoor zijn in totaal 25 plaatsen beschikbaar! We gaan een meerdaagse tour maken met 2 overnachtingen in een motorhotel! Op 11 Januari tijdens onze nieuwjaarsklets zullen wij alle informatie onthullen! Wij zijn druk bezig met het opzetten het motorweekend, ben jij er ook bij? Meld je dan alvast aan via deze link! 

GEZOCHT! Enthousiaste vrijwilligers!
Wij zijn nog altijd opzoek naar een of meerdere vrijwilligers. Een aantal extra handjes (zonder te veel verplichtingen) zijn hard nodig.
Wij zoeken iemand die zich bezig wil houden met:

  • Organiseren van evenementen en activiteiten
  • Ritten bedenken en routes maken
  • Communicatie naar leden en externe
  • Financiën beheren / assisteren
  • Websitebeheer
  • Ideeën en plannen
  • en veel meer..

Tot slot wensen wij U namens DMC prettige feestdagen en een alvast een gelukkig nieuwjaar!

Met feestelijke groet,

Bas Quist & Nedim Sahin

Bestuur DMC