Beste DMC Leden!

Het is alweer even geleden dat jullie een update mochten ontvangen van ons, maar hier is hij dan. We kijken in deze Newsflash even terug én voorruit!

Midyeartour: Sauerland editie

Met nog 3 plaatsen vrij en al 21 plaatsen gevuld lijkt het erop dat we een geweldig en gezellig weekend tegemoet gaan. Nu de vingers gekruist voor goede weersomstandigheden!
Lijkt het jou leuk om nog mee te gaan met deze rit? Dat kan! Schrijf je nu nog in, dit kan tot maandag 10 juni om 12:00!
Maandag 10 juni om 12:00 is tevens het moment waarop wij definitief de bezetting doorgeven aan het hotel. Afmelden na deze datum brengt kosten met zich mee.

Op verzoek van enkele worden de routes zeer binnenkort gedeeld met de meerijders van de rit!

Voorjaarstour: Limburg Rideout

De foto’s van de Limburg rit staan op de website (Klik hier) ! We hadden op zondag 21 april een prachtig grote opkomst en ook nog eens relatief goed weer!
Het was aan de frisse kant maar het is voor de meeste droog gebleven. Dank aan Klaas van der Heide voor het voorzien van de DMC Mergellandroute!

Heb jij nog foto’s van deze dag? Stuur je op naar het bestuur of in de whatsappgroep en we zorgen dat ze worden toegevoegd!

Gentlemensride 2024: DMC Team

Wat een geweldig resultaat! Het doel meerdere keren bijgesteld en uiteindelijk op €3513,- uitgekomen!
8 (bij)rijders hebben zich bij het DMC team gevoegd: Frank, Bram, Roland, Jop, Marnix met zijn dochter Fleur en Bas met zijn vriendin Esther.
Samen met 200 andere motorfanaten reden ze een korte rit door allerlei dorpen naar Vessem en terug.

Wij willen iedereen bedanken die ons gesteund heeft door te doneren, erover te praten en anderen te motiveren!

Volgend jaar weer??

De foto’s vind je HIER en de teampagina vind is: https://www.gentlemansride.com/team/DAFMotorClub

Whatsapp groep

Nogmaals willen we iedereen attenderen op de whatsapp community. We hebben 2 groepen. In 1 groep (kletspraat) wordt vrij gesproken en in de nieuwsapp wordt louter en alleen nieuws gedeeld.Mis niets of kom gezellig meepraten! De whatsappgroep kan je toevoegen door hier te klikken op je telefoon: https://chat.whatsapp.com/G2d32ueOP0MJxHMkzU1CdZ

Met vriendelijke motorgroet,

Het DMC Bestuur