Ardennenweekend 23 & 24 september 2023

Wat een geweldig weekend! Het weer kon niet beter voor september, een prachtige opkomst met gezellige mensen en ook nog eens een uitstekend hotel en restaurant.
Marnix heeft een prachtige route voor ons ontworpen en daardoor hebben we de strakste bochtjes en mooiste uitzichten van dat stukje Ardennen kunnen meepakken. Inmiddels staan de foto’s op de website en wordt er ondertussen nog even nagenoten door de meerijders.

Bekijk de foto’s [HIER]

Maar pak nu je agenda erbij.. want DMC zit niet stil!

Nieuwsjaarsklets 10 januari 2024 > Verplaatst naar 11 Januari!
Op 10 januari (onder voorbehoud) komen wij graag met jullie samen voor een hapje en een drankje en een (late) nieuwjaarswens. Dit doen wij graag met jullie om de tijd te overbruggen tot de volgende activiteiten! Meld je HIER aan op de website zodat wij een inschatting kunnen maken voor versnaperingen. Uiteraard zal ook deze borrel plaatsvinden bij het PV paviljoen.

Motorbeurs Utrecht 25 februari 2024
De motorbeurs vind plaats van 22-25 februari in 2024 en DMC wil op bezoek! Het lijkt ons leuk, mits het weer het toelaat, om met de motor hierheen te gaan. Traditioneel verzamelen bij het PV paviljoen en vanuit daar met zijn allen die kant op! Via deze link kan je je aanmelden op de website. Informatie over de kaartjes (indien genoeg animo met korting) volgt later.

Limburg Rideout 21-04-2024 en meer..
Helaas duurt het nog bijna 200 dagen.. maar de volgende rit is alweer gepland! De routedetails hebben we nog niet maar in het voorjaar vertrekt DMC richting het mooie Nederlands Limburg om de wegen daar te trotseren. Dit zal een dag rit zijn waarbij we ’s ochtends zullen vertrekken vanaf het PV paviljoen en voor de avond weer terug zullen zijn in Eindhoven.

Én de oplettende websitebezoeker ziet nu ook dat dit jaar de Midyear tour maar liefst 3 dagen reserveert… Dat betekent 2 zomernachten weg met de motors! Reserveren is al mogelijk. Waar het precies zal zijn zeggen wij niet maar het is niet verder dan 3,5 uur vanaf Eindhoven, en dit is een gemiddeld uitzicht:

(hint: het is niet de Eifel)

Met vriendelijke motorgroet,

Bas Quist & Nedim Sahin

Bestuur DMC