Najaar tour

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

21-09-2024

Najaar tour

xx - xx - 2025

voorjaar tour

XX-XX-2025

Midjaar tour

Wil je ook zo een DMC T-Shirt!? lees meer!
 

Wie zijn wij ?

DAF Motor Club bestaat sinds 01-01-2015.
Inmiddels beter bekend als DMC, en is onderdeel van de DAF personeel verenging.

DMC houd zich actief bezig met het organiseren van evenementen en activiteiten welke betrekking hebben op het motorrijden en alles wat er bij komt kijken, voor zowel leden als niet leden.

 

 

 

Kijk met ons mee

FOTOBOEK

Het begin

ONZE GESCHIEDENIS

 
Als je voorbij het terrein van DAF rijdt, valt op dat overal speciale motorparkeerplaatsen zijn ingericht en dat die ook goed worden gebruikt. Toch was er tot 2013 geen motorclub.
In 2013 haalde DAF Motorclub oprichter en huidig voorzitter Nedim Sahin op 45-jarige leeftijd zijn motorrijbewijs, maar hij schrok haast toen hij erachter kwam dat er totaal niet in clubverband werd gereden. “Zoveel gepassioneerde motorrijders en er wordt alleen in heel kleine groepjes samen gereden”, concludeerde hij. Nedim wilde daar verandering in brengen.
DAF heeft als bedrijf veel kleine clubs gekoppeld aan de personeelsvereniging en daar moest het voor de DAF Motorclub ook vandaan komen. Samen met collega’s Erik Stuurwold en Marnix Wondergem (tevens bestuursleden) werd een plan neergelegd bij de DAF-personeelsvereniging. Die was meteen enthousiast, maar stelde wel wat eisen. Zo moest er voldoende animo zijn, met minimaal vijftien leden. 2014 zou een proefjaar worden en daarna zou er worden beslist.Op 18 mei 2014 hadden we onze eerste tocht , een ‘rondje Brabant’, al kwamen we ook in Limburg en Duitsland! De toertocht kreeg liefst 38 man op de been en de daaropvolgende Ardennen rit telde opnieuw meer dan 35 enthousiaste deelnemers.
Inmiddels was de DAF-personeelsvereniging danig onder de indruk. Na dat proefjaar werd de DAF Motorclub per 1 januari 2015 officieel erkend . We hebben nu meer dan 50 leden. Toch wel iets meer dan de minimale vijftien die de personeelsvereniging wilde zien.
In 2016 heeft de club haar eerste officiële jaar als motorclub gevierd met een feest in het DAF Paviljoen Eind september 2017 heeft Erik Stuurwold DAF verlaten maar is nog wel gast lid. Het stokje heeft hij overgedragen aan Stefan Klok.

Inmiddels is het 2023 en is er steeds meer jeugd ingetreden bij de DMC. Bas Quist ondersteund nog altijd oprichter en voorzitter Nedim Sahin bij het organiseren van de tourritten en het bijhouden van de website.

 

 

Blijf op de hoogte

NIEUWSBERICHTEN

DMC winterupdate 2024

DMC winterupdate 2024

Beste Motorfanaten! Het is alweer het einde van 2023, wat is het jaar snel gegaan. Inmiddels staat de kerst voor de deur en bijna sluiten we het jaar knallend af. Wij, het DMC bestuur, kijken terug op een succesvol jaar met mooie ritten en veel nieuwe leden, maar...

Lees meer

Kom in Contact

14 + 3 =

Veelgestelde vragen

Ik werk niet bij DAF, kan ik inschrijven?
Ja, iedereen kan vrij inschrijven.

Wat zijn de kosten?
Deze zijn afhankelijk per route.

Wat doe ik bij verhindering?
Annuleer je reservering graag zo snel mogelijk.